Interacademia - međunarodna likovna izložba - Galerija ALU Široki Brijeg 29. svibnja u 20 sati.


Velika međunarodna likovna izložba Interacademia ponovno otvara svoja vrata za umjetnička djela iz regije te okuplja stručnjake s nekoliko visokoškolskih institucija koji će se predstaviti na konferenciji o europskim prijestolnicama kulture jugoistočne Europe, te će tako treći put obogatiti Hercegovinu još jednim hvale vrijednim kulturnim događanjem.

Organizator ovog projekta je Udruga građana 'Krug' iz Mostara koji se provodi u okviru projekta 'Dijalog za budućnost' čiji je cilj uspostavljanje suradnje s različitim zainteresiranim stranama koje će dobiti priliku da upotpune svoje vještine za dijalog u zajednici.

Ovogodišnja Interacademia počinje 28. i traje do 31. svibnja, a izložba radova će svečano biti otvorena u Galeriji Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Mostaru u Širokom Brijegu 29. svibnja u 20 sati.

Ovogodišnji događaj okuplja stručnjake iz devet visokoškolskih likovnih institucija regije. Tako će nam se predstaviti umjetnici iz Akademije likovnih umjetnosti Široki Brijeg, Akademije likovnih umjetnosti Trebinje, Akademije likovnih umjetnosti Sarajevo, Akademije umjetnosti Banja Luka, Akademije likovnih umjetnosti Zagreb, Fakulteta likovnih umetnosti Beograd, Akademije umetnosti Novi Sad, Fakulteta likovnih umjetnosti Cetinje i Akademije primijenjenih umjetnosti Rijeka.

 

 21.05.2019
IzložbeCopyright © 2019 Akademija likovnih umjetnosti, Široki Brijeg. All rights reserved. This site is designed and powered by GCR production.