Informacije o izvođenju online nastave na sustavu za e učenje SUMARUM.


 

Temeljem zapovjedi Kriznog stožera Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi od 12. ožujka 2020. godine, te sukladno Smjernicama SUM-a o izvođenju nastave na daljinu od 16.3. 2020., nastava na studijima ALU će se u narednom razdoblju izvoditi on-line putem, korištenjem  plarforme e-učenja SUM-a (SUMMARUM) i Google Gsuite Alata (Meet i sl.).

Svi kolegiji ljetnog semestra biti ce postavljeni na platformi e-učenja i tijekom tjedna nastavnici će na njima organizirati sadržaje kolegija.

Također, nastavnici će biti dostupni studentima putem maila ili na druge načine u skladu s  dogovorom. 

Studenti su dužni upisati se na e-kolegije, koje slušaju u ljetnom semestru ove akademske godine. Da bi upisali navedene kolegije, studenti se moraju prijaviti na platformu koristeći podatke svog elektroničkog identiteta (AAI) (iste one kojima pristupaju ISS-u).

Nastavnici će putem platforme dostavljati materijale te informirati studente o konkretnim obvezama i aktivnostima. Istodobno, studenti su dužni kontinuirano izvršavati svoje obveze definirane u online okruženju. 

Za sve tehničke poteškoće u radu on-line sustava studenti se mogu obratiti na alu@sum.ba

Sve buduće obavijesti o izvođenju nastave u on-line okruženju bit će dostupne na web stranici ALU, kao i društvenim mrežama.

 19.03.2020
Obavijesti nastavaCopyright © 2019 Akademija likovnih umjetnosti, Široki Brijeg. All rights reserved. This site is designed and powered by GCR production.