Informacije o prijavi za upis na diplomske studije Akademije likovnih umjetnosti za ak. 2020. 2021. ( GRAFIČKI DIZAJN, slikarstvo, grafika......)


 

Pravo upisa na diplomski studije gr. dizajna, slikarstva, kiparstva ili grafike imaju pristupnici koji su završili preddiplomski studij grafičkog dizajna, zatim preddiplomski studij likovnih umjetnosti na Akademiji likovnih umjetnosti Sveučilišta u Mostaru, kao i na drugim srodnim institucijama u zemlji i inozemstvu

Također, studij mogu upisati i pristupnici koji su završili srodan sveučilišni preddiplomski studij iz područja umjetnosti, područja tehničkih, društvenih ili humanističkih znanosti uz polaganje razlikovnih predmeta.

U  svrhu prijave za razredbeni postupak diplomskih studija studenti će trebati dostaviti:

1. Diplomu sa preddiplomskog studij i dodatak diplomi ili potvrdnicu i prijepis ocjena,

2. rodni list,

3. potvrdu o prebivalištu,

4. kopija osobne iskaznice,

5. dokaz o uplati troškova razredbenoga postupka u iznosu od 50 KM na račun 3381302271341628 kod UniCredit Bank, svrha uplate razredbeni postupak,

6. životopis.

Uz dostavljene dokumente studenti trebaju popuniti i predviđeni online obrazac prijave za studij na koji se prijavljuju.

Obrazac se nalazi na linku http://alu.sum.ba/alu_dokumenti.php

Prijave i dokumenti  zaprimat će se u dva termina:

- 1.7.2020. do 8.7. 2020. godine

- 1. 9. 2020. - 8.9.2020. godine

Svi dokumente dostaviti na mail alu@sum.ba  u formatu fotografije ili pdf dokumenata putem app https://wetransfer.com/ a studenti su dužni naknadno dostaviti i originale.

Odlukom Umjetničko-nastavnog vijeća ALU, razredbeni postupak za akademsku 2020./2021. godinu zbog pandemije COVID-19 provest će se online.

Nakon što Povjerenstvo za pregled prijava kandidata za upis pregleda zaprimljene prijave, kandidati će biti obavješteni o ostalim detaljima vezanim za upis te terminima upisa u rujnu.

Detaljne informacije možete dobiti na mail alu@sum.ba


 

 

 

 25.06.2020
Obavijesti diplomski studijCopyright © 2019 Akademija likovnih umjetnosti, Široki Brijeg. All rights reserved. This site is designed and powered by GCR production.