PRIJAVE ZA NOVI DIPLOMSKI STUDIJ VIDEO MONTAŽA I REŽIJA


Pravo upisa na diplomski studij VIDEO MONTAŽA I REŽIJA imaju studenti koji su završili preddiplomski studij montaže ili režije.

Također, ovaj studij mogu upisati i prvostupnici koji su završili neki drugi preddiplomski studij iz područja umjetnosti, tehničkog područja i područja društvenih, humanističkih i prirodnih znanosti uz obavezu polaganja repetitorija iz montaže i režije na prvoj godini studiranja.

 

U  svrhu prijave za razredbeni postupak diplomskih studija studenti će trebati dostaviti:

1. Diplomu sa preddiplomskog studij i dodatak diplomi ili potvrdnicu i prijepis ocjena,

2. rodni list,

3. potvrdu o prebivalištu,

4. kopija osobne iskaznice,

5. dokaz o uplati troškova razredbenoga postupka u iznosu od 50 KM na račun 3381302271341628 kod UniCredit Bank, svrha uplate razredbeni postupak,

6. životopis.

Uz dostavljene dokumente studenti trebaju popuniti i predviđeni online obrazac prijave za studij na koji se prijavljuju.

Obrazac se nalazi na linku http://alu.sum.ba/alu_dokumenti.php

Prijave i dokumenti  zaprimat će se u dva termina:

- 24.7.2020. do 31.7. 2020. godine

- 1. 9. 2020. - 8.9.2020. godine

Svi dokumente dostaviti na mail alu@sum.ba  u formatu fotografije ili pdf dokumenata putem app https://wetransfer.com/ a studenti su dužni naknadno dostaviti i originale.

Odlukom Umjetničko-nastavnog vijeća ALU, razredbeni postupak za akademsku 2020./2021. godinu zbog pandemije COVID-19 provest će se online.

Nakon što Povjerenstvo za pregled prijava kandidata za upis pregleda zaprimljene prijave, kandidati će biti obavješteni o ostalim detaljima vezanim za upis te terminima upisa u rujnu.

Detaljne informacije možete dobiti na mail alu@sum.ba

 06.07.2020
Obavijesti Prijamni ispitCopyright © 2021 Akademija likovnih umjetnosti, Široki Brijeg. All rights reserved. This site is designed and powered by GCR production.