Poziv svečanost proglašenja pobjednika i dodjele nagrada studentima, sudionicima natjecanja u rješenju problema u poslovanju.


Poštovani,

Pozivamo Vas na svečanost proglašenja pobjednika i dodjele nagrada studentima, sudionicima natjecanja u rješenju problema u poslovanju. 
Proglašenje pobjednika i uručenje nagrada održat će se

10. SVIBNJA 2018. GODINE U 13 SATI,
U GALERIJI AKADEMIJE LIKOVNIH UMJETNOSTI ŠIROKI BRIJEG

Pozivamo Vas da svojim prisustvom odate priznanje mladim ljudima koji su prihvatili izazov i odvažili se ne samo iznaći poslovno rješenje već i uvjerljivo ga predstaviti zainteresiranim dionicima. 
Akademija likovnih umjetnosti i Grad Široki Brijeg kao pokrovitelji i domaćini ovog natjecanja prepoznali su važnost ovakvih kreativnih poduzetničkih pothvata u stvaranju okruženja koje stremi stvaranju kvalitetne društvene zajednice i održivom razvoju.
Ovo natjecanje organizirano je s dva osnovna cilja:

- Predložiti potencijalno i izvedivo rješenje otklanjanja stvarnog problema u poslovanju gospodarskog subjekta – tvrtka Pavković Paneli d.o.o., Široki Brijeg

- Omogućiti stjecanje iskustva studentima kroz izazov koji zahtjeva inovativno promišljanje, usmjerenost prema rješenju i pragmatičnost pri donošenju odluka a sve pod pritiskom konkurencije i ograničenog vremenskog okvira.

Za studente ovo je bila jedinstvena prilika upoznati se s proizvodnim pogonom, odnosno funkcioniranjem gospodarskog subjekta, za mnoge je natjecanje ukazalo na važnost promišljanja o čitavom lancu vrijednosti – dobavljač, proizvođač, kupac – pri stvaranju vrijednosti. Svima je dalo priliku koja se rijetko ukazuje – biti maštovit i kreativan, usuditi se bez posljedica – što predstavlja osnovni preduvjet u razvoju poduzetničkih sklonosti temeljenih na kulturi uspjeha, odnosno ja-mogu svjetonazora.
Jaz koji počesto razdvaja obrazovne programe akademske zajednice i očekivanja poslovne zajednice moguće je premostiti ovakvim programima koji podjednako obogaćuju studente, nastavnike i poduzetnike. Uvjereni smo da smo na dobrom putu.07.05.2018
Pozivi, natječaji i stipendijeCopyright © 2021 Akademija likovnih umjetnosti, Široki Brijeg. All rights reserved. This site is designed and powered by GCR production.